Digital innsamling

Digital innsamling

Vil du lage en digital innsamling for TV-aksjonen Redd Barna? Da kan du bruke Spleis – enkelt og trygt. 

Her kommer du rett til startsiden for TV-aksjonen på Spleis.

På Spleis kan du blant annet:

  • Opprette din digitale bøsse. En digital bøsse er som en vanlig Spleis, men er forhåndsdefinert og går automatisk til TV-aksjonen NRK Redd Barna. Den kan du enkelt redigere og dele med ditt nettverk. Den digitale bøssen blir koblet til din kommune ut fra hvilket postnummer du oppgir når du registrerer din bruker inne på Spleis.
  • Gi ditt bidrag med Vipps, kort, faktura – alt ettersom hva du synes er enklest.
  • Næringslivet, skoler, barnehager og andre organisasjoner benytter også ofte Spleis til å samle inn bidrag. Ta en titt på om dette kan være noe for deg og din arbeidsplass eller ditt nettverk.
Skoler og barnehager

Skoler og barnehager

Hvert år samler over 700 skoler og tusenvis av elever og barnehagebarn inn penger til TV-aksjonen. Et skoleløp eller en barnehageaktivitet gir barn og unge en mulighet til å bidra og bevisstgjøre dem om temaet for årets TV-aksjon. Vi anbefaler å gjennomføre skoleløpet eller barnehageløpet etter at dere har vært gjennom undervisningsopplegget.

Skoler: Start deres Spleis her

Barnehager: Start deres Spleis her

Med Spleis trenger ikke skolen eller barnehagen å administrere eller ta ansvar for summene som blir betalt inn. Alt går via skolens eller barnehagens egne innsamlingssider, som opprettes av TV-aksjonen og Spleis. Bruker du denne løsningen, vil også din innsamling komme rett inn på kommunestatistikken på våre giversider. Innbetalinger på Spleis er anonymt og kontantfritt.

Næringsliv
Foto: Unsplash

Næringsliv

Flere tusen bedrifter velger hvert år å gi et bidrag til TV-aksjonen. Mange velger også å knytte bidraget opp mot engasjement internt i bedriften, eller eksternt ut mot kunder og samarbeidspartnere. På denne siden kan bedrifter registrere et bidrag og samtidig utforske andre muligheter for engasjement.

Næringsliv: Start deres Spleis her

Lurer du på noe?

Har du generelle spørsmål knyttet til hvordan opprette Spleis etc.? Ta kontakt med Spleis her.

Har du spesifikke spørsmål knyttet til årets TV-aksjon og din Spleis? Kontakt markus@tvaksjonen.no