Strex gir muligheten for å bidra via SMS

Strex gir muligheten for å bidra via SMS

Hele Norge kan enkelt støtte TV-aksjonen via SMS – send TVA til 2133 og bidra med 300 kroner. Beløpet går uavkortet til TV-aksjonen Redd Barna.

– Vi mener det er viktig at alle deltar aktivt i dugnaden som TV-aksjonen er. Vi er overbevist om at årets største innsamling vil dra fordeler av å ha den enkleste og mest effektive og fleksible innsamlingsløsningen som legger til rette for de tusenvis av giverne som er klare for å gi til årets TV-aksjon, sier Haakon Larsen i Strex, som er ansvarlig for samarbeidet med TV-aksjonen.

Strex er eid av Telenor, Telia og Ice, og er mobiloperatørenes felles løsning for mobilbetaling. Strex er engasjert i TV-aksjonen og Redd Barnas arbeid for barn rammet av krig og konflikt. 

– Strex har i tillegg til å være rådgivere for TV-aksjonen, satt opp en robust, fleksibel og effektiv innsamlingsløsning for TV-aksjonen, som i år er hos Redd Barna. Vi har etablert en innsamlingsløsning kostnadsfritt for årets aksjon, og både Strex og eierne, Telenor, Telia og Ice har gitt avkall på sin fortjeneste på inntekter knyttet til innsamlingen som skjer på SMS.

Leder for TV-aksjonen, Nina E. Larsen, er svært takknemlig for bidraget Strex gir til aksjonen. 

– Vi setter stor pris på samarbeidet med Strex. Det gjør det mulig for alle å gi en gave til TV-aksjonen med SMS. Det er fantastisk at de stiller opp for dugnaden på denne måten, sier Nina.

Bidra på SMS? Send TVA til 2133 og gi 300 kroner. Tusen takk!