Spond oppfordrer til å bli bøssebærer
Foto: iStock

Spond oppfordrer til å bli bøssebærer

– Barna er vår mest verdifulle ressurs, sier Spond. Den populære appen bidrar nå til å skaffe bøssebærere for TV-aksjonen.

Spond er appen hele Idretts-Norge og mange foreninger bruker for å organisere treninger, kamper, møter og alt som hører til. Den brukes av foreldre, utøvere, sportslig leder, trenere og mange flere andre typiske roller i en klubb eller forening.

Trine Fjellberg Falnes, daglig leder i Spond

– Spond er blitt en viktig hverdagsvenn som hjelper frivillige og familier i hele Norge med å organisere aktivitet i sine lokalsamfunn, med spesielt fokus på barn og unge. Barna er vår mest verdifulle ressurs. Årets tv-aksjon er dedikert til Redd Barna og til å hjelpe barn rammet av krig og konflikt – et høyaktuelt tema som berører oss alle veldig. Det føles veldig meningsfylt å kunne delta på denne dugnaden og bidra til å gjøre en forskjell til barn som lider, sier Trine Fjellberg Falnes, daglig leder i Spond.
Bøsse
Hele Idretts-Norge og mange foreninger blir oppfordret til å gå med bøsse for TV-aksjonen gjennom Spond.

Oppfordrer alle til å gå med bøsse

Spond oppfordrer nå sine mange brukere til å gå med bøsse for TV-aksjonen. 

– Gjennom samarbeidet med Spond når vi hele Idretts-Norge og mange foreninger på en svært effektiv måte og synliggjør vårt budskap. Frivilligheten står sterkt i denne gruppen av samfunnet, og årets sak passer spesielt til synlighet gjennom Spond. TV-aksjonen bidrar i år til at barn får lære, leke og leve i fred, sier Nina E. Larsen, leder i TV-aksjonen.

– Med synlighet på Spond med oppfordring til å bli bøssebærer i år, når TV-aksjonen frem til det som kanskje kan kalles Norges største enkeltgruppe. Idretten stiller alltid opp for hverandre, og vi håper mange vil bli med og gå to timer 22. oktober for barn rammet av krig og konflikt, fortsetter Nina.

Minner
Spond har to millioner brukere, og 850 000 av disse er norske husholdninger med barn. Foto: Mikkel Strøm

Gode minner fra barndommens TV-aksjoner

Trine Fjellberg Falnes har selv gode minner fra bøssebæring som liten.

– Å få være bøssebærer for TV-aksjonen var et sikkert høsttegn i min barndom. Jeg husker at det var utrolig hyggelig å banke på så mange dører i nabolaget mitt på Nesodden og bli møtt med varme og giverglede.

Nå håper hun at mange blir med på årets viktigste ettermiddagstur på søndag.

– Norge har en sterk dugnadskultur, og generøsiteten for humanitær hjelp har alltid vært stor. Temaet i år er viktigere enn noen gang. Selv om mange opplever krevende økonomiske tider, håper vi folk støtter opp med det de kan for å hjelpe barn i krig og konflikt til å få en litt tryggere hverdag, oppfordrer Trine.

Bli bøssebærer du også